I tusentals år har orientaler använt akupunktur och örter för att lindra och bota sjukdomar. Akupunktur innebär stickor på specifika platser i kroppen. Akupunktur har blivit en av de mest populära alternativa behandlingarna i världen. Akupunktur på hästar är också en vanlig metod för att lätta vissa områden på hästar.

Akupunktur Häst

Alternative Healthworks kommer du och din häst att få dem att må bra och nå högsta nivå. Du kommer definitivt att märka det på banan, men du kommer också att märka det på en skogstur eftersom du och din häst är i harmoni med varandra. Modern hästfysioterapi kan förhindra och reparera hästar från möjliga och aktuella skador. Alternative Healthworks arbetar med förebyggande vård för att behandla asymmetri i hur hästar rör sig. Det betyder att den här hästen går på ett dubbelspår, ett varv är svårare, det andra varvet är mer galopperande och det känns inte lika. Hästarna du rider regelbundet bör vara liksidiga. Om du inte gör något mot den andra hästen ökar risken för skada.

Utbildning hästfysioterapi

Är du en djurälskare och har ett stort intresse för hästar? Då kan det här vara utbildningen för dig. Alternative Health Works arbetar huvudsakligen med sjukgymnastik för hästar och förhindrar och reparerar främst hästskador. De tillhandahåller också utbildning i hästfysioterapi. Efter avslutad utbildning blir du hästterapeut. Detta utbildningsprogram inkluderar att lära sig mer om anatomi och fysiologi, det vill säga studiet av vävnader, organ och organsystem, ben, muskler, leder och nerver. Det kommer också att finnas en kurs om näring, och du får grundläggande kunskaper om hästfoder och dess näringsbehov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *