Utbildning som kostrådgivare kan vara till stor hjälp och lärorik. Som kostrådgivare kan du arbeta med människor som är måna om att lyckas och ta tagit i kost och träning, och du kommer att vara den som stöder och stannar där och är nyckeln till framgång. Som kostrådgivare får du agera rådgivare och vägledare inom kost och dela kunskap i form av att ge hälsosamma recept.

Var kan jag utbilda mig till en kostrådgivare?

Företaget Intensivekost erbjuder utbildning till kostrådgivare på distans och då spelar det ingen roll vart i landet du befinner dig. Med sina erfarna och passionerade föreläsare kan du som en framtida kostrådgivare vara säker på att utbildningen kommer att vara väldigt givande, samt att du kommer att få lära dig alla de vetenskapliga grunder som krävs. Utbildningen till kostrådgivare är en grundläggande utbildning som inte har några förkunskapskrav. I utbildningen kommer det att ingå en praktisk helg i Stockholm som innefattar hälsoanalyser och matlagning av hälsosamma recept. I slutet kommer ett skriftligt prov att genomföras som vid godkänt ger ett kostrådgivarintyg som du stolt kan visa upp och ta nästa steg mot dina drömmar!

Vegansk kost med hälsosamma recept

Att övergå helt till en vegansk kost tenderar att vara svårt men fördelarna med att äta en vegansk kost är många. Men det finns mänger av goda och hälsosamma recept för att lyckas med övergång till vegansk kost. Det är även vetenskapligt bevisar att en vegansk kost ger bättre skydd mot livshotande sjukdomar då den veganska kosten stärker immunförsvaret eftersom tarmfloran inte behöver överarbeta vilket i sin tur gör det lättare för kroppen att bryta ner mat och ta upp näringsämnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *