Designa egna kläder och t-shirtar med tryck

Du kan enkelt designa accessoarer med tryck som tygväskor, mössor, kepsar. Det går till och med att trycka på en mugg och du kan enkelt designa en egen vattenflaska till gymmet om du så vill. Du kan som kreatör fokusera på att skapa det perfekta digitala underlaget. Om du är mer av en kreativ traditionell konstnär som använder olika verktyg som penslar, paletter och färg.

Då kan du enkelt föra över detta till digitalt underlag med hjälp av lite bra ljussättning och en modern smartphone. Tänk att få designa en egen hoodie med tryck av något man skapat själv, du kan använda detta på många olika föremål så låt gärna kreativiteten flöda fritt. På så sätt kan du nå ut med din konst väldigt enkelt och du kan se vilka möjligheter som finns på exempelvis egendesign.com.

Att skapa eget tryck på kläder och marknadsmaterial som fotomuggar och vattenflaskor

Utskriftstekniken utvecklas ständigt, så det är viktigt att hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna. Genom att använda en tryckteknik som direkt digitaltryck kan du se till att dina produkter ser bra ut och levereras snabbt. Du kan på så sätt som nybliven företagare även testa lite olika marknadsmaterial och sprida ut ditt varumärke bland dina vänner och kunder.

Genom att du kan beställa enskilda produkter eller i mindre serier kan du slippa lagerföra i allt för hög utsträckning och kan på så sätt beställa vid behov. Det är korta leveranstider och du kan i det flesta fall ha produkten hos dig inom några dagar. Jämför du detta med ett tryckeri eller en större producent av marknadsmaterial så brukar det oftast finnas en minimigräns på antingen beställningen eller på det totala priset.

När du marknadsför ditt företag så finns det olika saker du kan tänka på och det är exponeringen av varumärket. Ge gärna bort några fotomuggar med din företagslogotyp på, till någon i din närhet så dem kan ha muggen på sin arbetsplats i fikarummet. Eller dela ut några vattenflaskor till vännerna så de kan bära med sig på gymmet eller i andra situationer. Du kan vara väldigt kreativ och välj alltid en partner för dina digitala tryck som kan leverera med högsta kvalitét samt snabbt och effektivt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *