När det gäller fönstertätning finns det två typer av tätningslister till fönster: O-list och P-list. Båda har sina egna fördelar och nackdelar, och därför är det viktigt att förstå skillnaden mellan dem innan du fattar ett beslut om vilken typ av lista du ska använda. I det här blogginlägget kommer vi att diskutera skillnaderna mellan dessa två typer av listor och hjälpa dig att bestämma vilken som är rätt för ditt företag!

En av de viktigaste skillnaderna mellan en o-list och en p-list är formen. En o-list är vanligtvis oval eller cirkulär i formen, medan en p-list är rektangulär eller kvadratisk. Detta kan påverka hur mycket täckning som varje typ av list kan ge. Till exempel kan en o-list vara bättre lämpad för mindre fönster, medan en p-list kan vara bättre för större fönster.

Så vilken typ av lista är rätt för dig? Det beror verkligen på dina behov och preferenser. Om du behöver en hållbar och långvarig lösning för din fönstertätning kan en o-list vara det bättre valet. Om du föredrar ett mer estetiskt utseende för dina fönsterlister kan en p-list vara det bättre alternativet. I slutändan är beslutet upp till dig!

Du hittar allt du behöver inom tätningslister på Parawind.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *