Det är endast ett faktum att vi har spenderat mer tid hemma under pandemitiden och hur vi har valt att spendera vår tid har bland annat varit genom roliga prylar. Stuffstore har lösningen och produkterna för oss som söker roliga prylar som även går att ge bort som presenter.

Tips på nya roliga prylar

Några nyheter som Stuffstore erbjuder är konstträd med belysning. Detta är ett vackert utformat konstträd som kallas för Spirit Tree. Detta träd gestaltar bonsaiträdet och är täckt med ljus. Det finns lite olika modeller att välja på, bland annat att lampor lyser rosa eller regnbågsfärgat eller i form av snöflingor. En annan nyhet som erbjuds är metallbyggsats. Dessa går under namnet TimeForMachine och kommer i många olika modeller, alltifrån sportbilar till rymdraketer och motorcyklar.

Ge bort roliga presenter

För dig som letar efter roliga presenter att ge bort som samtidigt är billiga så har Stuffstore produkterna. En rolig och billig pryl att ge bort kan vara hänglås med fingeravtryck. Denna pryl är användbar när man vill låsa fast något och behöver ett litet lås. Sen är det väldigt smart att den känner av fingeravtryck så att man slipper ha en nyckel som annars kan vara lätt att tappa bort! Dessutom kan hänglåset spara upp till 10 olika fingeravtryck vilket gör det väldigt användbart som till exempel ett förrådslås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *