Daniel Stolt växte upp i Säffle men bor nu i Forshaga med sin fru, dotter och en hund. Han har en vårdbakgrund, men efter ett tag valde han att ändra riktning och slutade slutligen starta sitt eget företag. Daniel Stolt driver Städkompaniet Karlstad, ett företag som förser dig med allt från hushållsrengöring till fönsterrengöring. Att starta eget företag har uppnått stor framgång.

När Daniel Stolt växte upp fick han utbildning i sjukvård, men bestämde sig för att ändra karriär och började arbeta som affärschef för ett fönsterrengöringsföretag. Då bestämde han sig för att starta eget företag, så han grundade Städkompaniet Karlstad, huvudsakligen engagerad i städning, städning och golvvård. Hans eget företag har för närvarande tre anställda och han förväntar sig att uppnå stor framgång och fortsätta att upprätthålla stark tillväxt. Han har mycket att tacka tack vare sin morfar som var en av grundarna till Assistancekåren och hans morfar har varit både ordförande och VD för Assistancekåren i Sverige från dess start. Som ett resultat av hans uppväxt grundade Daniel Stolt framgångsrikt sitt eget företag, det var naturligt för honom. Att starta eget företaget var ingen stor förändring eftersom egenföretagandet var motivation och drivkraften..

Städkompaniet

Städkompaniet erbjuder städtjänster så som flyttstädning, trappstädning, fönsterputs, sanering och mycket mer. Företaget jobbar med en solid värdegrund, det vill säga att dem jobbar med att alla ska känna sig respekterade oavsett om det är personal eller kunder. Dem behandlar alltid kunder och personal med respekt, medkänsla, punktlighet och engagemang. Genom Städkompaniet ingår alltid gratis hembesök där specifika önskemål diskuteras och serviceinstruktioner ges.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *