Handelsavenyn har ett stort utbud av prisvärda produkter inom diverse olika kategorier, bland annat barnspel, leksaksbilar, pyssel, sällskapsspel och uteleksaker.

Uteleksaker

Hos Handelsavenyn hittar du en mängd olika utomhusleksaker som kan göra din trädgård till en rolig lekplats eller ta till stranden. Du hittar saker som vattenleksaker, badleksaker, vattenpistoler, skotrar, vandrare, bollar och många fler inom vårt sortiment.

Sällskapsspel

Handelsavenyn erbjuder olika brädspel för hela familjen. Mycket lämplig för tillfällig användning med familj eller vänner på fredag ​​kväll. Vi har alla spel för alla åldrar, från klassiska spel, populära spel till helt nya brädspel och mer.

Det klassiska Monopol

Monopol är ett av de mest klassiska brädspel, Monopol är ett klassiskt affärsspel som har sålts över hela världen. För dem som saknar det ligger monopolet i att äga gatorna och bygga hus och hotell på dessa gator. Slutligen vill du kontrollera hela staden och försöka få din motståndare att falla på gatan och förlora alla dina pengar. Genom att bygga hus och hotell på gatorna, när folk landar på dem, kommer priserna på dessa gator att öka. Varje runda kan varje spelare kasta två tärningar, om tärningarna visar två sexor så får spelaren kasta tärningarna igen. Å andra sidan, om du träffar kasta två sexor tre gånger i rad i samma omgång, kommer du att hamna i fängelse. Monopol har utvecklats och alla har möjlighet att följa sina egna regler, som kan betraktas som mycket unika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *