Sightline är ett företag som har satsat på arkitekturvisualisering i form av att dem tagit fram en teknik som gör det möjligt att gå på visning i TV-soffan. Tekniken finns tillgänglig för alla som vill implementera 3D visualisering och 3D bilder för bostadsprojekt. Det kan till exempel vara staten som vill visa upp för medborgare hur stadsplanering och infrastruktur ska byggas och se ut. Men också för mäklarföretag som vill implementera möjligheten att erbjuda kunder att gå på en visning hemifrån i form av en bostadsvisning. Detta är vad Sightline kallar för Digital visning och gör det möjligt att kombinera både det personliga och informativa och samtidigt ge en god upplevelse genom webben.

Sightline erbjuder skräddarsydda tjänster inom 3D visualisering

Tjänsten som Sightline erbjuder kallas för Bostadsväljare eller lägenhetsväljare. I bostadsväljaren hittar man enkelt den bostad som passar köparens behov. Priser, fakta samt vilka som är lediga uppdateras i realtid.

Sightline erbjuder en rad olika tjänster utöver bostadsväljaren och deras tjänster går att få skräddarsydda utefter målgruppen. Deras vision och mål med tjänsterna är att inspirera till beslut och lyfta fram det bästa med din projekt. Bland annat så skräddarsyr dem 3D-bilder för ert projekt och dessa är helt anpassade utifrån projektets läge och som inreds efter önskad stil och för att matcha mot målgruppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *