Plattsättare i Skåne som kan kakel och klinker, Klinkerhuset

Så här hittar du en duktig plattsättare i Skåne som verkligen kan kakel, klinker och badrum. Som även vet hur du skapar ett godkänt tätskikt och flytspacklar till rätt nivå när du klinkrar ditt badrum. Du kan med en erfaren plattsättare även få hjälp med att lägga marksten. Klinkerhuset.se har duktiga plattsättare i Skåne och kan hjälpa dig hela vägen och hjälper dig med prisvärt och billigt klinker.

Få hjälp med kakel och klinker av Klinkerhuset

När du ska renovera ditt badrum är en av de viktigaste sakerna att tänka på vilken typ av material du ska ha som ytbeklädnad i ditt badrum. Många väljer här att helkakla väggarna och lägga klinkers på golvet av den enkla anledningen att det är hållbart och lätt att rengöra. Detta har dock på senare tid varierats något och idag används det olika typer av ytbeklädnader i kombination med både kakel och klinker.

Du bör därför ta hjälp av en erfaren plattsättare om du funderar i dessa banor och om du är osäker på vilken typ av tätskikt du behöver. Genom att du anlitar en erfaren plattsättare som Klinkerhuset så kommer du enklare ha rätt underlag för din badrumsrenovering och du kan vara säker på att tätskiktet och fix och fog blir av rätt kvalitét.

Helkaklade väggar och klinkergolv höjer värdet på ditt hus

När du renoverar badrum med nytt kakel och klinker så bör du se till så att du håller byggnormer och inte sänker standarden i huset, om du vill behålla värdet eller öka det. Ett helkaklat och klinkrat badrum höjer i det allra flesta fall värde på huset, men det ska vara fackmannamässigt utfört. Det betyder att ditt utförande ska vara i samma klass som om du anlitat en erfaren plattsättare. Det betyder att alla moment i din badrumsrenovering ska hålla hög standard på arbetets utförande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *