Ditt hem är din fristad. Det är en plats där du kan slappna av och fly från den hektiska omvärlden. Därför är det viktigt att välja en inredningsstil som speglar din personlighet och får dig att känna dig bekväm.

Modern stil handlar om rena linjer och enkelhet. Möblerna är oftast minimalistiska med raka linjer och skarpa vinklar. Färgerna är vanligtvis neutrala, som svart, vitt och grått. Den här stilen är perfekt för dem som vill ha ett snyggt och elegant hem som också är lättskött.

Chic Antique stilen kombinerar det bästa av två världar: klassiska designelement med modern stil. möblerna är ofta vintage eller antika, men de får nytt liv med ett nytt lager färg eller ny klädsel. Färgerna tenderar att vara dämpade och jordnära, som beige och brun.

Hos LivingDecor hittar du mängder med olika inredningsdetaljer och möbler från flera stora märken. Livingdecor.se har möbler i flera olika stilar vilket gör det till den perfekta platsen att både hitta inspiration och ditt nya vintage vitrinskåp. Så om du letar efter en Kensington soffa vet du vart du ska kolla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *