Graviditet är en fantastisk tid i en kvinnas liv. Men det kan också vara en tid av obehag och smärta. Gravidyoga online och i Stockholm är ett utmärkt sätt att lindra obehag som ryggsmärta och ömma leder. Det är också ett utmärkt sätt att förhindra att dessa besvär uppstår från första början. Gravidyoga omfattar mjuka yogaställningar, andningsövningar, meditation och avslappning. Programmet är utformat och anpassat till hur kroppen förändras under graviditeten. Övningarna utförs i ett lugnt tempo enligt dina behov och din förmåga.

Vad är fördelarna med gravidyoga?

Gravidyoga har många fördelar för både mor och barn. Dessa fördelar är bland annat följande:

  • Lindring av besvär som ryggsmärta, andfåddhet, karpaltunnelsyndrom, förstoppning, trötthet, huvudvärk, halsbränna, matsmältningsbesvär, sömnlöshet, illamående, ischias och åderbråck.
  • Förebyggande eller hantering av graviditetsdiabetes.
  • Förbättra cirkulationen.
  • Öka energinivåerna.
  • Sänka stressnivåerna.
  • Förberedelse av kroppen för arbete och förlossning.
  • Främja samhörighet mellan mor och barn.

Hur ofta ska jag göra gravidyoga?

Gravidyoga kan göras dagligen eller 3-4 gånger i veckan. Det är viktigt att lyssna på din kropp och göra det som känns bekvämt för dig. Om du är nybörjare på yoga kan du börja med 1-2 gånger i veckan och gradvis öka när du känner dig bekväm.

Gravidyoga är ett utmärkt sätt att lindra graviditetsbesvär och förhindra att de uppstår från början. De mjuka yogaställningarna, andningsövningarna, meditationen och avslappningen hjälper till att förbereda kroppen för arbete och förlossning samtidigt som de främjar samhörigheten mellan mor och barn. Gravidyoga kan göras dagligen eller 3-4 gånger i veckan. Lyssna på din kropp och gör det som känns bekvämt för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *