Herman Miller är ett namn som har varit synonymt med kvalitetsmöbler i över 100 år. Företaget grundades 1905 av D.J. De Prees svärfar, affärsmannen Herman Miller från West Michigan. De Pree hade arbetat på företaget sedan 1909, och när hans svärfar erbjöd sig att hjälpa honom att köpa företaget 1923 tog han chansen. De Pree döpte om företaget efter sin svärfar och under hans ledning blev Herman Miller ett av de mest respekterade namnen inom möbeldesign.

Herman Millers engagemang för kvalitet och innovation har lett till samarbete med några av de mest legendariska namnen inom industridesign, däribland George Nelson och Charles och Ray Eames. Tillsammans har de skapat tidlösa möbler som är lika snygga som de är funktionella. På senare år har Herman Miller expanderat bortom möbeldesign för att skapa innovativa kontorsrum och design som främjar hälsa och välbefinnande. I dag är Herman Miller ett namn du kan lita på när det gäller kvalitetsmöbler som håller för tidens tand.

Om du letar efter kvalitetsmöbler som kommer att hålla i flera generationer, behöver du inte leta längre än till Herman Miller. Med över 100 års erfarenhet av att skapa vackra och funktionella möbler är Herman Miller ett namn du kan lita på. Tack vare sitt engagemang för kvalitet och innovation har Herman Miller blivit ledande inom möbeldesign och deras möbler är eftertraktade av både samlare och designentusiaster. Så om du letar efter tidlös stil och oöverträffad kvalitet hittar du allt du behöver inom Herman Miller på Aktiv Miljö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *