Jalusier är ett klassiskt inbrottsskydd som används främst för restauranger och butikslokaler. Om du går in i ett varuhus så kan du se att alla butiker har jalusier eller någon form av gallergrind. En annan vanlig produkt som används som skydd mot inbrott är persienner, anledningen till varför dessa användas är för att dem ger transparens vilket gör att kunder kan se in i butiken utanför öppettiderna.

De externa stölderna i detaljhandeln ökade med 800 miljoner kronor mellan 2016 och 2018, och uppgår nu till 6,8 miljarder kronor. Detta samtidigt som antalet personer lagförda för ringa stöld har minskat dem senaste åren. Den här typen av statistik är något som kan skrämma butiksägare och anställda och det gäller att man kan förebygga stölder i butik och att personal arbetar brottsförebyggande.

Säkerhetslösningar för dina behov

Jalusiexperten har marknadens bredaste sortiment av såväl rullgaller, jalusier och palissader. Många butiker har krav att använda sig av någon form av inbrottsskydd, som t.ex. jalusier. Det är även viktigt för anställda och kunder i butiken att säkerställa sin egen säkerhet. Därför är det mycket viktigt att butiken måste vara utrustad med både fönstergaller och gitterdörrar för att förhindra stöld, vilket är säkert. Du måste också säkerställa din säkerhet mot stöld och andra brott som kan uppstå. Dessa saker är minst lika viktiga för butiksägare som bör ta hand om butiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *