Om du letar efter en ny stil att inreda ditt hem i, varför inte prova industriell eller rustik heminredning? Dessa två stilar har blivit mer och mer populära de senaste åren, och det med goda skäl! De ger båda en touch av robusthet och historia till varje rum. är kommer du få några tips på hur du kan skapa en industriell eller rustik look i ditt hem.

En av de viktigaste sakerna att tänka på när du inreder i industriell eller rustik stil är de material du använder. Den här stilen handlar om att exponera de råa, naturliga material som ingår i ditt hem. Så om du gömmer undan några synliga tegelstenar eller bjälkar är det dags att ta fram dem! Rör och skruvar är också bra för att ge en industriell touch. Du kan antingen lämna dem som de är eller måla dem i en ljus färg för en mer lekfull look.

När det gäller rustika möbler ska du tänka enkelt och robust. Vi älskar möbler gjorda av återvunnet trä eller metall. De ger omedelbar karaktär åt vilket utrymme som helst. Och var inte rädd för att blanda och matcha olika stilar – ett rustikt bord med industriella stolar, till exempel.

Hos Mixhuset hittar du ett stort utbud av just rustik och industriell inredning. Med allt från stora matbord till snygg belysning kan du vara säker på att dem har precis det du letar efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *