Om du inte är nöjd med dina tänders utseende kan en skalfasad vara lösningen för dig. En skalfasad är ett nytt tandfärgat ytskikt av antingen porslin eller komposit. De används för att ändra utseendet på en tand och kan appliceras vid bara ett besök hos tandläkaren! I det här blogginlägget kommer vi att diskutera fördelarna med skalfasader och hur du kan få en själv!

Om du vill förbättra utseendet på ditt leende kan skalfasader vara lösningen. Faner är tunna, skräddarsydda skal som är utformade för att täcka framsidan av dina tänder. De är tillverkade av antingen porslin eller kompositmaterial och kan färgmatchas till din naturliga tandfärg. Skalfasader kan användas för att korrigera en mängd olika tandproblem, t.ex:

  • Luckor mellan tänderna
  • Missformade eller avbrutna tänder
  • Missfärgning eller fläckar
  • Nedslitna tänder

Skalfasader är ett utmärkt alternativ för dem som vill få ett vackert, ljust leende utan att behöva genomgå omfattande tandvård. Förfarandet är relativt enkelt och kan oftakan utföras vid ett enda besök hos tandläkaren

Om du är intresserad av att skaffa skalfasader i Göteborg rekommenderar vi att du konsulterar en kvalificerad tandläkare i Göteborg för att se om de är rätt lösning för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *