Har du ett företag och känner att du behöver lite hjälp med vissa saker, exempelvis budgetering, affärsrådgivning eller bokföring. Då ska du ta kontakt med DigiM. DigiM är ett företag som med många års erfarenhet hjälpt hundratals företag med bland annat rådgivning. Nu under Corona tider går det att boka möte hemifrån och även ha ett videomöte. Detta sparar du tid och pengar på då du inte behöver ta dig någonstans. Ni kommer sedan prata om vilken typ av hjälp du och ditt företag behöver.

Att företag ska ha en budget är för många självklart, men inte för alla. En företagsbudget är viktigare än vad man tror då du enkelt kan se vad pengarna används till och vart man kan dra ner på kostnader. För lite mindre företag kan detta vara helt avgörande på om det går bra eller inte.

Som sagt så hjälper DigiM även dig med digital bokföring. Detta betyder att all redovisning är molnbaserad och går att se från flera konton på flera enheter. Detta underlättar om man är flera som ska se bokföringen.

Känner du att ditt företag hade behövt en ny budget, smidigare bokföring eller rådgivning är DigiM redovisningsbyrå det självklara valet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *