Har du tankar på att lägga en stengång i trädgården? Eller kanske stenplattor för en uteplats. Då ska du kolla in Stengrossen och deras stora sortiment på stenprodukter. Stengrossen har all sorts sten du kan tänka dig. Du hittar allt från dekorsten, granitstolpar, gul sjösten och mycket mycket mer. Leveransen sker med lastbil och en terränggående truck för att du som kund ska ha en så skön köpupplevelse som möjligt. När du lägger ordern skriver du vart du vill ha stenen avlastad för smidigaste möjliga leverans. Du kan även hämta stenen själv i Herrljunga ifall det passar dig bättre.

Med deras stora sortiment av sten kommer du kunna skapa din drömträdgård precis som du vill ha den. Med deras stapelmurar kan du enkelt bygga en mur med massiva granitblock. Dessa har raka sidor och är därför lätta att stapla ihop. Stengrossen har levererat sten sedan 2008 och läger stort fokus på att du som kund ska ha en så bra köpupplevelse som möjligt. Därför lägger dem mycket tid på kundsupport och leverans.

Vill du bygga din drömträdgård är Stengrossen ett självklart val när det gäller olika sorters sten. Allt från kantsten granit till stolpar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *