Har du ett byggföretag och behöver någon som kan foga och brandtäta de nybyggda byggnaderna. Då ska du ta kontakt med Svenska Fog & Brand för en trygg och säker lösning. Svenska Fog & Brand har många års erfarenhet och hjälper de allra största byggföretagen i Sverige. De har idag kontor runt om i Sverige för att vara så nära kunden som möjligt. Och med fokus på att bli Sveriges största och bästa fogföretag kan du vara säker på att arbetet är av världsklass.

Att ha ett hus bra fogat och brandtätat är a och o när det gäller husbygge. En av de vanligaste och bästa typerna av fogning i Göteborg är prefabfogning. Detta är då såklart för de flesta husen man bygger idag är i just prefab. Fönster och dörrar är något som ofta fogas under ett prefab bygge och dessa kan antingen fogas på en eller två sidor beroende på hur konstruktionen är.

Men med kunder som Skanska, JSB och PEAB kan du vara säker på att Svenska Fog & Brand är ett seriöst företag med fokus på kvalitet. Med fasta priser och ledorden snabb och punktlig service kommer du inte bli besviken på brandtätning i Göteborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *