Behöver du proffs hjälp inom tak och fasad? Då ska du ta kontakt med Roslagens Plåtkonsult. Roslagens Plåtkonsult är ett företag som under många års tid varit specialiserade på just fasad och tak. De hjälper dig med allt från projekteringar och upphandlingar till besiktning och kontroller. Detta är för att du som kund alltid ska känna dig säker när du är i kontakt med Roslagens Plåtkonsult. De kommer även hjälpa dig välja rätt material och rätt entreprenör för just din situation.

Roslagens Plåtkonsult erbjuder även AMA utbildning vilket kan vara väldigt gynnsamt för ditt företag. Dessa utbildningar kan bli skräddarsydda för just era behov. Inriktningarna på denna utbildningen är arkitekter, plåtslagare, arbetsledare och projektledare/byggledare. Men utbildningar är inte det ända sättet du kan få kunskap från Roslagens Plåtkonsult. Nej, de har även föreläsningar där några av ämnena är materialkunskap och underhåll av olika typer av tak, taktäckningsteknik och plåt på kulturbyggnader och anpassning av gammal stil i modernt utförande.

Så behöver du hjälp inom plåt, tak eller fasad är Roslagens Plåtkonsult ett självklart val att ta kontakt med. För med deras långa erfarenhet och expertis kommer du inte bli besviken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *