Genom husinspektionen kan du förstå husets skick så att du inte köper grisar i säckar. I den här guiden tar vi dig igenom överlåtelsebesiktning, förstår dess inverkan på verksamheten och visar hur inspektioner kan vara en del av köparens utredningsansvar. Här finns då exempelvis Besiktningsbyrån som hjälper dig med detta runtomkring Stockholmsområdet om du exempelvis behöver en överlåtelsebesiktning i Stockholm!

Vad är överlåtelsebesiktning?

Under överlåtelsebesiktning kommer en opartisk inspektör att genomföra en grundlig inspektion av fastighetens skick i samband med försäljningen. Förutom själva huset inspekterades också marken med teknisk betydelse för konstruktionen. Så det är bäst att göra en överföringsinspektion

Det finns inga krav eller regler som kräver att du utför en överföringskontroll. Du är dock skyldig att inspektera, vilket innebär att du måste inspektera huset för eventuella brister eller brister innan du undertecknar köpeavtalet. Därför har inspektion blivit ett sätt att utföra en del av de lagstadgade inspektionsuppgifterna.

Vissa defekter, såsom fukt, mögel och röta, kan vara svåra för lekmän att upptäcka.Därför kan det vara klokt att anställa en licensierad inspektör som kan upptäcka sådana problem i tid. Samtidigt är omplaceringsinspektionen ett sätt för dig som köpare att säkerställa att ditt hem lever upp till säljarens åtagande, vilket minskar risken för tvister mellan dig samtidigt.

Husbesiktningar och överlåtelsebesiktningar av exempelvis villor och hem i Stockholm, Mälardalen, Södermanland, Västmanland och Roslagen. Besiktningsbyrån erbjuder en mängd olika inspektioner, inklusive heminspektioner, heminspektioner, kontraktsinspektioner, slutliga inspektioner, två års garantiinspektioner och typer av skador.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *