VivoBarefoot är ett varumärke från England som har gjort det till sin specialitet att tillverka barfotaskor. Deras revolutionära design bygger på principen att det mest hälsosamma för dina fötter är att vara barfota, precis som de har utvecklats under miljontals år av evolution.

VivoBarefoot erbjuder barfotaskor för löpning, outdoor, vardag och till och med barnskor. För dem är barfota en livsstil.

Att använda tåstrumpor med barfotaskor är vanligt och det finns många olika märken att välja mellan. Vi har testat flera olika märken och kommit fram till att Bola, Injinji och Vibram är de med högst kvalitet.

VivoBarefoot har inte bara en unik design, utan de prioriterar även hållbarhet och miljömedvetenhet i tillverkningen av sina produkter. Deras skor är gjorda av återvunna material och produceras på ett sätt som minskar miljöpåverkan.

Att använda barfotaskor kan ha många fördelar. Genom att låta fötterna röra sig naturligt kan man förbättra balansen, styrkan och flexibiliteten i fötterna. Dessutom kan det förbättra kroppshållningen och minska risken för skador.

Sammanfattningsvis är VivoBarefoot ett unikt varumärke som specialiserar sig på att tillverka barfotaskor med hållbarhet och miljömedvetenhet i fokus. Att använda barfotaskor kan ha många fördelar för kroppen och kan vara ett bra alternativ för dem som vill prova på en ny typ av sko.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *