Många människor inser inte de många fördelar som glasräcken har jämfört med träräcken. Ett glasräcke är till exempel mycket mer attraktivt och blockerar inte någon utsikt. Glasräcken ger också huset en mycket modernare stil vilket man inte får med traditionella träräcken.

Om du letar efter ett sätt att lägga till en modern touch till ditt hem är glasräcken ett utmärkt alternativ. De kan omedelbart ge din uteplats eller din altan en mer modern känsla. Trä, å andra sidan, kan ofta se gammaldags ut. Om du vill att ditt hem ska se så bra ut som möjligt är glas det rätta valet.

Glasräcken jämfört med träräcken

En annan bra anledning att välja glas framför trä är att du inte förlorar någon utsikt. Träräcken går ju såklart inte att se igenom och blockerar då utsikten. Men med glas är det inget du behöver oroa dig över. Detta är särskilt viktigt om du har en vacker utsikt som du vill kunna njuta av från din uteplats. Glasräcken ger också en mycket mer öppen känsla och får hela det inglasade området att kännas mycket större.

Glasräcken kräver också väldigt lite underhåll jämfört med träräcken. Du behöver inte efterbehandla eller måla om dem med några års mellanrum, vilket du skulle behöva göra med träräcken. En snabb avtorkning med ett glasrengöringsmedel är allt som behövs för att de ska se ut som nya i många år framöver!

Glasräcken från Infino

Som du kan se finns det många fördelar med att välja glasräcken framför träräcken. Men vart hittar du det perfekta glasräcket någonstans? Jo det gör du hos Infino. Infino erbjuder en mängd olika glasräcken som exempelvis deras stolpfria Infino Post Free och ClickitUp för att du ska kunna hitta det perfekta glasräcket för dig. 

Alla deras glasräckesmodeller är framtagna för att hålla en otroligt hög kvalitet vilket självklart är otroligt viktigt då räcket måste tåla svåra förhållanden. De använder också bara härdat glas vilket är 4-5 gånger starkare än vanligt laminerat glas.

Så om du är ute efter ett glasräcke som kommer hålla i många år framöver ska du kolla in Infino´s glasräcken som Marano AL och Serano AL.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *