Har men en balkong på en lägre våning eller helt enkelt har nyfikna grannar så finns det insynsskydd att köpa till balkongen. I dagens samhälle så är det viktigt att känna sig trygg och ett så enkelt medel som insynsskydd kan få dig att känna dig trygg att sola på din balkong vilket du har all rätt till att göra. Tentarp erbjuder insynsskydd och balkongskydd i hög kvalité.

Fördelen med ett balkongskydd

Med ett balkongskydd så skyddas balkongen mot vind så det fungerar som ett vindskydd. Förutom att det skyddar mot vind så kan det även kombineras med att fungera som ett insynsskydd. Det gör detta för det perfekta skyddet mot både insyn och vind så att du helt kan njuta av egen tid på balkongen!

Tentarp erbjuder skräddarsydda balkongskydd för din terrass enligt önskad storlek. Att ha ett balkongskydd kan vara bra för många människor, särskilt om du bor i en hög byggnad och vill ha mer integritet från balkongen. Terrassen eller sommarstugan i huset kan vara densamma.

Den vanligaste formen av balkongskydd är i markisväv och är ett perfekt insynsskydd samtidigt som det ger balkongen en fräsch känsla. Tentarp erbjuder upp till 107 solida färger att välja på till markisväven.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *