I princip alla arbetsgivare har som mål att skapa en trygg, lönsam och trevlig arbetsplats för sina anställda. Detta är såklart svårare än vad du tror, men det finns verktyg som underlättar att skapa en trygg och säker arbetsplats både för dina kunder och anställda. Under de senaste åren har det blivit allt vanligare att göra en bakgrundskontroll av de intressanta kandidaterna till det utannonserade jobbet. Detta för att få en närmare blick över vem personen egentligen är då personen knappas lär skriva att han är med i brottsregistret på sitt CV.

I vissa fall kan det även vara branschpraxis att göra en bakgrundskontroll innan man anställer någon. Detta handlar oftast om att man inte vill anställa personer med brottslig bakgrund för att kunna skapa en trygghet för kunden. Detta brukar vara vanligt inom exempelvis städfirmor, skolor och företag som sysslar med någon form av säkerhetstjänster. En bakgrundskontroll kan även vara bra att göra för att ge dina medarbetare trygghet och tillit till sina kollegor och på sätt skapa en trygg och trivsam arbetsplats där alla kan lita på varandra.

Tjänsten på Bakgrundsanalys.se är nästa generations bakgrundskontroll som med en enkel sökning ger dig omedelbar tillgång till en tydlig rapport och analys om den efterfrågade personen. Analysen bygger på en stor mängd data från både myndigheter och privata databaser. Tjänsten fungerar på så sätt att den identifierar avvikelser och avvikande mönster. Utefter det får du en tillförlitlig analys av om personen kan indikera någon typ av risk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *