Cykelförvaring och cykelställ i två våningar

Att kunna använda en cykel istället för kollektivtrafik eller bil bör alltid underlättas i så stor mån som möjligt. Har du eller din hyres- eller bostadsrättsförening, något begränsade utrymmen i ditt cykelförråd. Då kan ni använda höjden till förvaring och på så sätt får ni plats med mer cyklar samt du får en säkrare förvaring av din cykel.

Minska stöldrisken med bättre cykelparkering

Vid förvaring av cyklar utomhus kan vara av fördel för tillgängligheten men kan tyvärr leda till att man ibland blir av med cyklarna. Om det inte låses fast i ett bra cykelställ som står på ett synligt stället utomhus. Ett alternativ till detta är att hänga cyklar vertikalt i cykelförrådet eller placera dessa i en hydraulisk 2-våningsställ vilket ryms i de flesta förråd med normal takhöjd.

Skapa nya möjligheter som gör det enklare att välja cykeln

Vill du så kan du till och med skapa plats för en cykeltvätt eller en pump och kanske till och med en servicestation en så kallad service- eller mekbänk i cykelrummet och låt dina boende lösa sin service själva utan att det blir stökigt i och omkring förrådet.

Det har även ökat med användningen av elcyklar och då skulle ett låsbart laddskåp kunna vara ett sätt att modernisera cykelförrådet ytterligare det kan även vara en platsbesparande idé att montera en barnvagnshylla ovanför cykelförvaringen.

Underlätta för dina boende med väggupphängda cyklar och hyllor för barnvagnar

Om bostadsrätt- eller hyresgästföreningen underlättar med olika typer av förvaring av de boendes cyklar och barnvagnar, så undviker ni förvaring i både trapphus och inne i lägenheterna. Genom att du underlättar för dina boende att göra rätt, så minskar även behovet av separata instruktioner.

På så sätt så får ni ordning på logistiken kring barnvagnar och cyklar i dina förråd. Du hittar allt dessa hos svenskacykelcentrum.se och undrar du hur du ska lösa lyftet av din cykel upp till vån 2 i ditt cykelställ, så finns det praktiska cykelliftar som underlättar detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *