Behöver du märkskyltar, rörmärkning eller kabelmärkning så är det Märkskyltar du ska kontakta. Märkskyltar erbjuder hållbara märkningar som klarar de allra tuffaste miljöerna. 1980 startades märkskyltar och har sedan dess levererat produkter till företag inom VVS, bygg, industri och el. Under alla år har produkter av toppkvalitet, snabb och säker leverans och bra kundservice alltid varit i fokus. Och med ett egenutvecklat beställningssystem skiljer Märkskyltar sig ifrån deras konkurrenter.

Graverade skyltar

Ifall det krävs att en märkning ska vara riktigt hållbar är lasergravering i rostfritt stål ett bra alternativ. Denna gravering ger svarta märken som klarar av lång exponering mot kemikalier och ultraviolett ljus. Gravyrskyltarna finns in många olika standardstorlekar men det går självklart att göra en med egna mått. Dessa skyltar går även att göra i akrylplast ifall rostfritt stål inte passar.

Part- och kabelmärkning

Partmarkering och kabelmärkning är flexibla men fortfarande slitstarka alternativ av PUR-plast. Vanligtvis använder man sig av billigare ABS-märkningar, men dessa går ofta sönder under installation eller på grund av ålder. Det är något man inte behöver oroa sig för när man använder PUR-plast. Den är enkel att installera, klarar av ultraviolett strålning samt är mycket hållbar. Samt är den tryckt med termotransfertryck för att få mer skydd mot kemisk beständighet och slitage. Denna levereras på rulle och man hittar den på Märkskyltar.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *