Informationsskyltar och WC skyltar till kontoret

Det finns en skylt för allting nuförtiden. Oavsett om du behöver en toalettskylt, en skylt för att inte störa eller en namnskylt till din dörr finns det säkert en skylt som passar dina behov. Och om du inte kan hitta någon som passar kan du alltid få en skräddarsydd.

Omklädningsrum till gym och bastuskyltar påminner om att företaget har satsat på friskvård för sina anställda. Finns dessa rum tydligt uppmärkta med hänvisningskyltar så kommer dessa också användas mer frekvent av alla anställda. Det kan även vara snyggt att använda sig av frostade glasväggar till gymlokalen så att det syns när den används utan att man för den skull ser rakt in då det även fungerar som insynsskydd.

Skyltar för diskmaskiner börjar blir alltmer populära för kontor. Att signalera att dessa är på väg att fyllas eller om de är redo att ta emot disk fortfarande signalerar till anställda att ta ansvar för detta. Det skapar oftast en bättre stämning på kontoret och i fikarummet när kaffekopparna lämnar diskbänken.

Namnge dina lokaler med namnskyltar och låt dina besökare och personal hitta rätt

Glöm inte bort att ge lokaler och kontor namnskyltar, dessa finns i många olika varianter och funktioner. Att enkelt kunna byta ett namn till ett kontorsutrymme så att den nyanställde snabbt kan få upp sitt namn samt kunna känna tillhörighet kan kännas väldigt välkomnande.

Det finns självklart många olika typer av skyltar för att hjälpa till med olika behov. Oavsett om du letar efter en badrums- eller toalettskylt, en skylt för att inte störa, TV-övervakningsskyltar, en namnskylt för dörrar eller andra typer av informationsskyltar så kommer du att kunna hitta det du behöver på signoffice.se. Oavsett vad ditt behov är finns det en skylt för det!

Letar du efter ett sekretessfönster så kan du genom att välja en vägg eller fönster med frostat glas uppnå denna effekt och får en perfekt insynsskyddad miljö som samtidigt släpper in dagsljus på ett välkomnande sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *