Har du en sommarstuga som ligger vid vattnet. Då finns det inget bättre än marin inredning för att verkligen få den där marina känslan. Marin inredning ger också en otroligt mysig och hemtrevlig känsla som du inte kan få med någon annan inredningsstil. Därför väljer många att ah marina saker hemma även om de inte bor vid vattnet eller har båt för den delen.

En vacker detalj som verkligen fulländar den marina interiören är oljelampan. Oljelampor eller fotogenlampor som de också kallas är en perfekt detalj att ha i ett hem med marin inredning. Dessa lampor fungerar också bra om du väljer lite mer industriella möbler eftersom de kommer med lite rostfinish och ofta i ofärgad metall. Idag används inte fotogen utan lampolja för att minska klimatpåverkan och lyktglaset blir heller inte lika smutsigt.

Men var hittar du dessa oljelampor? På Flaggskeppet. Flaggskeppet.com är en webbplats fylld med inredningsprodukter med marint tema. Och med deras breda utbud kan du vara säker på att de har det du letar efter. Och självklart håller produkterna hög kvalitet till ett riktigt bra pris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *