Bli återförsäljare av Aroma Diffusers i Sverige

Nu kan du bli återförsäljare av Aroma diffusers i Sverige. Snyggt designande Aroma Diffusers som du kan använda med antingen hälsofrämjande eteriska oljor eller väldoftande doftoljor. En Aroma diffuser avger en puff av en fuktig dimma och i denna transporteras doftämnen ut i ditt rum. Använder du eteriska oljor så kan dessa ge dig ett ökat hälsofrämjande välbefinnande.

Vill du bli återförsäljare av inredning och av Aroma Diffusers så kan du kontakta Sthlm Fragrance Supplier som har ett underbart väldoftande utbud av doftprodukter av högsta kvalitét. Bland alla produkter finner du veganska doftpinnar, eteriska oljor, doftoljor, oil burners och lyxiga doftljus för att skapa en härlig rumsdoft.

Sthlm Fragrance Supplier vill skapa mysiga och väldoftande hem och har detta som ledord, vilket du nu som återförsäljare kan bli en del av. Du kan hitta lyxiga doftljus och egentillverkade veganska doftpinnar på sidan och få mer inspiration.

Doftoljor och eteriska oljor i oil burners eller aroma diffusers

När det kommer till doftoljor för ökat välbefinnande och eteriska oljor så gör dessa sig bra både i en oil burner och en aroma diffuser. Det är en viss skillnad mellan aroma diffusers och oil burners, i det ena fallet så bränns doftoljan i en behållare, oftast ovanför ett ljus som för med sig doftoljan med ångbildningen. En oilburner kallas även för aroma burner då det är en olja som hettas upp för att avge ett doftämne.

I en aroma diffuser så sker detta elektroniskt istället och på samma sätt som en luftfuktare så sker utbytet genom en dimbildning som i detta fall för med sig doftämnen ut i rummet. Aroma diffusers finns i många olika varianter och Sthlm Fragrance Supplier har valt ut favoriterna som andas kvalitét och perfektion.

Olika färgvalen och designerna på Sthlm Fragrance Suppliers Aroma Diffusers

Det finns i Marble edition som är en vackert marmorerad variant samt White edition som passar in i de flesta moderna miljöer och har formen av ett större ägg. Pink Tassel Edition som tar lite mer plats i rummet och får en tydligare funktionsbaserad design och har en mer diskret framtoning. Bamboo edition ger ett mer naturligt utseende som gör sig lika bra i en relaxavdelning som en naturlig del i vardagsrummet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *